24 марта 2005 19:56

Национальная сборная: к Дании готовимся в обычном режиме


Національна збірна України зібралася у Кончі-Заспі, на базі ФК «Динамо» Київ. До табору прибули усі гравці, викликані на збір, окрім Андрія Шевченка. Найбільш ймовірно, що капітан збірної не братиме участі у грі проти данських футболістів, однак він буде присутній на НСК „Олімпійський” у день матчу.

Українці тренуються у звичному режимі, проводять дворазові тренування. А завтра на команду очікує контрольна гра проти столичного ЦСКА, в якій тренерський штаб планує переглянути тактичні схеми на майбутній відповідальний матч. Саме з цієї причини завтрашня зустріч буде закритою для представників ЗМІ.

Не вщухають пристрасті навколо постаті головного тренера збірної. Сьогодні, о 16:00, розпочалося засідання Апеляційного суду м. Києва, на якому буде прийнято остаточне рішення стосовно можливості поєднання Олегом Блохіним посади головного тренера національної збірної команди України та повноважень народного депутата України.

Тим часом досить активно ведеться продаж квитків на матч. На сьогодні уболівальники розкупили вже більш як половину квитків. Слід зазначити, що їх у продаж надійшло близько 50 000. „У зв’язку з будівництвом торговельного комплексу на площі перед стадіоном відповідні структури столичного УВС не дозолили проводити футбольний матч на заповненому стадіоні, - сказав прес-службі ФФУ заступник голови правління комерційного партнера ФФУ СП „Україна Футбол Інтернешнл” Олег Шкрьоба. – Через це було прийнято рішення обмежити допуск уболівальників на стадіон 30 березня. Але зараз помітно, що ажіотаж навколо цього матчу неймовірний”.

Підготували організатори і приємні сюрпризи. „Кольорові дощечки, котрі отримають усі вболівальники, складуть український прапор. Нижній ярус „зодягнеться” у жовтий колір, а верхній, відповідно, – у синій. Виконання державного гімну стане прелюдією до матчу, коли прихильники нашої збірної, піднявши догори картонні дощечки, утворять величезний прапор. Це нововведення виглядатиме ефектно і під час виконання, так званої, вболівальницької хвилі”, - підкреслив Олег Шкрьоба.

Не залишиться осторонь свята і Молодіжний футбольний союз, котрий готує святкову програму.