24 марта 2005 16:07

Юношеская сборная U-19: первый матч провален


Національна юнацька збірна України 1986 р.н. досить невдало стартувала у ХХІІІ міжнародному турнірі в Порту. Учора у першому матчі проти господарів підопічні Юрія Калитвинцева поступилися з рахунком 5:0. Сьогодні на нашу збірну очікує наступна зустріч зі збірною Нідерландів (о 18.00 за київським часом), а в суботу в останньому двобої зустрінемося з австрійцями. Нагадаємо, що згідно з форматом змагань, переможцем стане команда, що посяде перше місце у групі.

Тренер команди Володимир Циткін підкреслив, що підсумковий рахунок не відповідає перебігу подій на полі. Перші тридцять хвилин до пропущеного м’яча ми виглядали не гірше чинних чемпіонів Європи цієї вікової категорії і мали кілька нагод для результативного завершення наших атак. „Важко коментувати зустріч після поразки з таким рахунком, - сказав прес-службі ФФУ Володимир Циткін. – Ми грали експериментальним складом, випробовуючи гравців на незвичних для них позиціях. Це було пов’язано з тим, що низка провідних футболістів перебувають на зборах з „молодіжкою”, тож ми отримали шанс переглянути потенційних кандидатів до команди. При цьому не можемо сказати, що повністю провалили гру, адже і в другому таймі ми мали певну перевагу. Але два пропущених м’ячі у першому таймі, один із яких пропустили на доданих хвилинах, дещо вибили нас із колії”.

Збірна України U-19: Мартищук, Антонюк, Мандзюк (Полянский, 59), Жула, Семеряк (Кочеров, 61), Мірошниченко (Молдован, 46), Зарицкий, Мілько (Фомін, 46), Кравченко (Маковійчук, 58), Коваленко, Кругляк (Горбушин, 46).
Запасні: Копил, Полянський, Фомін.

Пропущені м’ячі: 1:0 (30’), 2:0 (45+2’), 3:0 (55’), 4:0 (65’), 5:0 (90+2’).

Нагадаємо, що команда Юрія Калитвинцева проводить підготовку до елітного раунду ЧЄ-2005 серед 19-річних, який 12 – 16 травня відбудеться в Москві.