16 марта 2005 18:41

Суркис не голосовал за отставку Блохина и будет просить его вернуться


Як відомо, головний тренер збірної України Олег Блохін у середу заявив, що написав заяву про відставку зі своєї посади. Вже у середу вдень Виконком Федерації футболу України задовольнив прохання Блохіна, проголосуваши за прийняття його заяви про звільнення з посади головного тренера збірної України.

За словами Суркіса голосування Виконкому ФФУ відбувалося у телефоному режимі і за відставку Блохіна з 27-ми членів Виконкому проголосували 14 чоловік, 10 було проти та троє утрималися. Сам Суркіс не голосував за відставку Олега Блохіна, про це він повідомив на прес-конференеції у конфернц-залі стадіону "Динамо".

Також Суркіс додав, що він два дні розмовляв з Блохіним з приводу теми його відставки, але Олег Блохін був рішуче настроєний та знаходився в стані "психологічного зриву". Згідно з відомостей Суркіса, вслід за Блохіним має намір скласти повноваження і тренерський штаб збірної.

Що стосується можливого наступника Блохіна, то Суркіс не знає кого запропонувати і припустив, що можливо будуть прохати Олега Блохіна повернутися в збірну.

"Події відбуваються настільки швидко і несподівано, що прогнозувати ситуацію не наважиться ніхто. Вболівальникам залишається лише сподіватися на правове рішення апеляційного суду міста Києва, на завтрашньому засіданні якого має розглядатися питання стосовно можливості поєднання Блохіним повноважень народного депутата та головного тренера збірної. У разі позитивної відповіді будемо просити Олега Блохіна повернутися", - Суркіс.