2 марта 2005 20:50

Олег Блохин может отказаться от работы в сборной Украины...


Інформацію про те, що Олег Блохін може залишити посаду головного тренера збірної України не зміг спростувати і сам Олег Блохін. За його словами, він не виключає можливості зміни місця роботи.

Розглядати серйозно пропозиції, які останнім часом надходять до кращого футболіста СРСР та нинішнього тренера збірної України головним чином з Німеччини Блохін змушений після тогою, як відчув суттєвий тиск, пов’язаний зі своєю політичною діяльністю зазначив сам Блохін.

Зокрема, головного тренера збірної не влаштовує вимога деяких народних депутатів відмовитись від мандата народного обранця через те, що Блохін суміщає цю роботу з обов’язками тренера національної збірної.

Як відомо, посада головного тренера національної футбольної збірної, котру обіймає Олег Блохін, може розцінюватися виключно як викладацька діяльність, а вона за законом дозволена народним депутатам, зазначив у коментарі сайту "Чемпіон" прес-аташе збірної України Ігор Мірошниченко.

До того ж Блохін у збірній не отримує зарплатні і працює на громадських засадах. Це підтвердив у суботу і президент Федерації Футболу України Григорій Суркіс. На цій же прес-кофнеренції Суркіс повідомив, що група народних депутатів ініціює процедуру відсторонення Блохіна від обов`язків народного депутата.

Нагадаємо, що збірна України з футболу після першого кола відбірного турніру є лідером групи і наприкінці березня зіграє черговий матч з командою Данії.