1 марта 2005 12:21

Сборная Украины U-17: бундес-спарринг украинцев


Збірна України 1988 р.н. (U-17) завершила навчально-тренувальний збір у Німеччині, в рамках якого провела дві товариські зустрічі. Команда Ігоря Жабченка у першій грі 26 лютого на дуже поганому полі поступилася супернику - 0:2. Другий матч, який відбувася сьогодні, проходив вже на полі з синтетичним покриттям, однак також не найліпшої якості, завершилась перемогою господарів 2:1. У нашій команді після діагональної передачі відзначився Владислав Середа з харківського „Металіста”.

Старший тренер Ігор Жабченко так прокоментував матчі у Німеччині: „Бундес-тім - добротна команда, яка демонструє у сучасний футбол та вирізняється чіткою організацією гри. Хоча було б дивно, якщо було б інакше – це ж німці. Щодо нашої команди, не все у нас виходило в атаці, не могли „зачепитися” за м’яч. Це тільки початок сезону, у багатьох гравців кондиції ще не ті, тому було дуже важко. Однак, працюватимемо, на наступний збір ще не ті у Бельгії (8 – 10 березня) візьмемо тих гравців, які залишилися дома – Володимира Лисенка, Сергія Чапка та Юрія Шевеля. Вважаю, що вони посилять нашу команду.

Українська делегація повертається додому завтра.

Україна: 1.Непогодов, 3.П.Пашаєв, 2.Шепковський, 21.Гошкодеря, 15.Гандзюк, 10.Льопа, 5.Лугачов, 11.Яхно (19.Бровченко,52), 14.Ревуцький (4.М.Пашаєв,41), 7.Шаврін, 6.Середа (17.Малюк,61)
Запасні: 23.Загладько, 8.Курілов, 16.Деордица, 9.Радченко.

Голи: 0:1 Середа (26), 1:1 (62, пенальті), 2:1 (73)

Попередження: 2.Шепковський (62), 15.Гандзюк (66), 5.Лугачов 67, 7.Шаврін (69)

Вилучення: 17.Малюк (69).

Нагадаємо, команда Ігоря Жабченка готується до елітного раунду чемпіонату Європи U-17 2005, який 15 – 19 березня відбудеться в Хорватії. За єдину путівку до фінальної частини разом з українцями сперечатимуться збірні Хорватії, Португалії та Угорщини.

Повний склад команди у Німеччині:

Воротарі: ЗАГЛАДЬКО Роман (“Динамо” Київ), НЕПОГОДОВ Дмитро (ФК „Відрадний” Київ).

Захисники: ПАШАЄВ Павло (“Дніпро” Дніпропетровськ), ШЕПКОВСЬКИЙ Єгор („Динамо” Київ), ГАНДЗЮК Артем (ФК “Відрадний” Київ), ДЕОРДИЦА Андрій („Шахтар” Донецьк), ЯХНО Максим („Металіст” Харків).

Півзахисники: ЛЬОПА Дмитро, ПАШАЄВ Максим (обидва - “Дніпро” Дніпропетровськ), КУРІЛОВ Олексій, ГОШКОДЕРЯ Віталій (обидва - “Шахтар” Донецьк), РАДЧЕНКО Валерій (“Динамо” Київ), ЛУГАЧОВ Єгор („Локомотив-МСМ-ОМІКС” Київ), БРОВЧЕНКО Юрій (ФК “Відрадний” Київ), РЕВУЦЬКИЙ Микола („Факел” Івано-Франківськ).

Нападаючі: КОРОТКІЙ Іван (“Чорноморець” Одеса), ШАВРІН Вадим (обидва - „Шахтар” Донецьк), РУДЮК Ігор (ФК „Відрадний” Київ), СЕРЕДА Владислав („Металіст” Харків), МАЛЮК Андрій (“Металург” Запоріжжя).