18 февраля 2005 12:04

Украинские клубы не хотят в Кубок Интертото


Другий сезон поспіль українські клуби відмовляються подати заявку на участь в Кубок Інтертото, який є кваліфікаційним турніром до Кубку УЄФА. Минулого року в цей турнір збиралися заявитися львівські "Карпати", але разів зо три передумували і врешті забрали свою заявку на змагання. Цього року розглядали можливість заявки у турнірі сімферопольська "Таврія" та одеський "Чорноморець".

За словами прес-аташе Професіональної футбольної ліги України Юрія Малишева, жоден з українських клубів не вирішив цього року заявитися в Кубок Інтертото. "Заявку на участь у Кубку Інтертото до ПФЛ клуби повинні передати до 10-го лютого, але ми надаємо їм ще тижень для роздумів, однак ніхто до нас з даною заявою так і не звернувся", - зазначив Юрій Малишев.

Зазначимо, що окрім бажання самого клубу є ще кілька умов для команди, яка хоче грати в Кубку Інтертото. Перша з них - це клуб, що заявився в турнір у національній першості повинен посісти місце не нижче восьмого на момент старту турніру. У разі відмови від участі в турнірі у терміни, які обумовлені регламентом змагань з команди стягується штраф.