25 октября 2019 02:01
5

Таблица коэффициентов УЕФА. Отставание от Голландии сохранилось, преимущество над Турцией увеличилось

Минув черговий єврокубковий тиждень, а це означає, що варто знову поглянути у таблицю коефіцієнтів УЄФА.


"Динамо", "Шахтар" та "Олександрія" у матчах 3-го туру групових етапів Ліги Європи та Ліги чемпіонів синхронно зіграли внічию. Це означає, що вони набрали 3 очки, які перетворилися у 0.6 бала.


Таку ж кількість пунктів у свою скарбничку поклали і голландські клуби (перемога АЗ та нічия ПСВ), тому дистанція між Україною та Нідерландами залишилася такою, якою була до цього - 0.85 бала.


А от Туреччина може похизуватися тільки перемогою "Башакшехіра", тому Україна збільшила відрив від найближчого переслідувача - до 1.1 бала.


Нагадаємо, що боротьба з Нідерландами є стратегічною, адже 10-те місце означає, що віце-чемпіон у сезоні-2021/22 уже стартуватиме не з 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, а з 2-го.


А якщо Україна пропустить ще й Туреччину, то чемпіон нашої країни втратить право гарантованої участі у груповому етапі і гратиме у раунді плей-офф кваліфікації.


по итогам 3-х или 4-х последних сезонов, где очки набирают в основном ДК и ШД, наше место 12-е в ТК.
Прыгнуть в десятку ТК без третьего клуба с большим бюджетом будет практически нереально.
постепенно приближаемся к нашему месту. как по мне 18-20 строчка.
Мне интересно наше чемпионство, а не эта таблица. Лучшие наши годы были через проход квалификации. Только Киев, только победа!
В первую очередь надо смотреть какой коэфициент уходит. Украину по этому показателю обходит не только Турция у которой уйдёт на 3.2 меньше чем в Украины . У Австрии уходит меньше на 6 а разрыв сейчас на 2.350 меньше. Эти страны опередят наверняка.
Это все понятно.
Но мне очень хочется что бы кроты проходили через плей-офф!
Чего им и желаю)))