27 января 2005 21:20

Максимов, Саленко, Герасименко и Шкапенко станут тренерами


Раніше повідомлялося, що існує ймовірність повернення в запорізький "Металург" Юрія Максимова, що, згідно контракту, ще півроку належить клубу й не виключено, буде працювати з командою на наступному зборі в Хорватії.

Однак сам футболіст цю інформацію спростував в інтерв`ю "Спорт-Експрес в Україні".

"Які збори, яка Хорватія, - дивувався Юрій. - Як і говорив раніше, я закінчую кар'єру. Вік, знаєте, старі травми. Не можу, а головне, особливо й не прагну більше грати. Винятково із цієї причини ми й розірвали угоду з "Металургом". Хоча, якщо вам це цікаво, у міжсезоння кликали мене в "Оболонь", в "Борисфен".

Розповів Максимов і про свої плани на майбутнє: "От, нагромадилося за час кар'єри проблем, відразу й не розгребеш. Доробляємо із дружиною ремонт у квартирі, інші побутові питання вирішуємо. До речі, хоча я вже стільки часу у відпустці, а по футболу, якщо чесно, не дуже-то й скучив. Не тягне грати. А от тренувати... Не знаю, що із цього вийде, але 31 січня вирішив піти на тренерські курси. А разом із мною збираються подавати документи інші колишні гравці "Динамо" і збірної України: Олег Саленко, Сергій Беженар, Олексій Герасименко, Павло Шкапенко".