26 января 2005 18:35

Сборную пополнит Максим Белецкий

Новая страница 1

Сьогодні головний тренер національної збірної України Олег Блохін викликав на навчально-тренувальний збір, який 3 – 8 лютого проходитиме у Туреччині, захисника російського клубу „Москва” Максима Білецького. „Виклик Максима зумовлений проблемами збірної у захисній ланці, - так Олег Блохін прокоментував запрошення дебютанта. – Ми давно слідкували за цим футболістом, а після розмови з головним тренером ФК „Москва” Валерієм Петраковим, який повідомив, що Максим перебуває у чудовій формі, вирішили викликати його на збір до Туреччину. Таким чином працюємо на перспективу.”

Нагадаємо, що 3 лютого 2005 року, о 10:30, чартерним рейсом тренери та гравці національної збірної України вилітають до турецького міста Наталія. Тут команда проведе тренувальний збір напередодні відбірного матчу 9 лютого в Албанії.

11 січня зі штаб-квартири ФІФА надійшов факс, в якому йдеться про призначення арбітрів на відбірний матч в європейській зоні в рамках чемпіонату світу 2006 року під егідою ФІФА Албанія – Україна. Англійському представникові Феміди Стіву Беннетту допомагатимуть співвітчизники – арбітри на лінії Річард Шарп та Майк Тінгі. Леслі Дін проводитиме матч в якості четвертого арбітра.

Інспектором арбітрів призначено відомого в минулому рефері Руне Педерсена з Норвегії, обов’язки делегата виконуватиме австрієць Герхард Капл.

Суперники по групі 2 зустрінуться у м.Тирана, на стадіоні „Кемал Стафа”, що вміщує 19 500 глядачів. Початок – о 20.45 за київським часом.

Воротарі:
Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, Віталій РЕВА (обидва – „Динамо" Київ); В’ячеслав КЕРНОЗЕНКО („Дніпро” Дніпропетровськ).

Захисники:
Олег ГУСЄВ, Андрій НЕСМАЧНИЙ (обидва - „Динамо" Київ); Андрій РУСОЛ, Сергій МАТЮХІН, Олександр РАДЧЕНКО, Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ (всі – „Дніпро” Дніпропетровськ); В’ячеслав СВІДЕРСЬКИЙ („САТУРН”, Росія), Максим БІЛЕЦЬКИЙ (ФК "Москва", Москва).

Півзахисники:
Андрій ГУСІН ( „Динамо" Київ); Анатолій ТИМОЩУК („Шахтар” Донецьк); Руслан БІДНЕНКО, Руслан РОТАНЬ, Сергій НАЗАРЕНКО, Олег ШЕЛАЄВ, Олександр РИКУН (всі – „Дніпро” Дніпропетровськ).

Нападники:
Олексій БЄЛІК, Андрій ВОРОБЕЙ (обидва – „Шахтар” Донецьк); Олег ВЕНГЛИНСЬКИЙ ("Дніпро" Дніпропетровськ); Андрій ШЕВЧЕНКО („Мілан”, Італія); Андрій ВОРОНІН („Байєр”, Німеччина).