15 января 2005 14:55

Сборная Украины на Мемориале Гранаткина стартует с крупной победы


Сьогодні у Москві стартував XVII Міжнародний юнацький турнір з футболу пам’яті першого віце-президента ФІФА Валентина Гранаткіна. Організатори дещо змінили час початку зустрічей. Так, українці свій дебютний на турнірі поєдинок проти китайських однолітків розпочали у манежі „Динамо” о 10:00. У стартовому складі команди Анатолія Бузніка на поле вийшло відразу п’ятеро дебютантів, а одесит Олександр Короєв відзначився дублем. Гра завершилася повною перевагою нашої команди з рахунком 5:2.

Україна: 23.Рибка (1.Чуваєв,78), 2.Назаренко, 3.Воронін, 13.Ремезовський, 5.Циколія (16.Оліщук,57), 6.Пісоцький (9.Іванов,46), 15.Цимбал (4.Чепраков,60), 8.Скепський (14.Соловйов,46), 10.Заневський (7.Ксьонз,46), 17.Короєв, 18.Чичиков (11.Демиденко,57).
Голи: 1:0 Короєв (14), 2:0 Скепський (17), 3:0 Ксьонз (53), 4:0 Іванов (56), 5:0 Короєв (84, з пенальті), 5:1 (86), 5:2 (90).
Попередження: 3.Воронін (13).

Старший тренер команди Анатолій Бузнік:

- У грі з китайцями наша збірна почала вдало створювати моменти, футболісти успішно використовували фланги та багато рухалися. Мені сподобалася чітка організація гри нашої команди, видно, що є потенціал. За рахунку 5:0 деякі футболісти трохи втратили пильність, і в наші ворота влетіло два м’ячі. Будемо розбиратися та налаштовувати хлопців на більш сконцентровані дії впродовж усього матчу. В цілому китайська команда грала грамотно, однак в індивідуальному плані футболістів суперника важко порівнювати з українцями, які вже грають у професіональних клубах.

- Проти збірної Китаю у стартовому складі нашої команди вийшли відразу п’ятеро дебютантів. Ви задоволені їхньою грою?

- Так, це Назаренко, Воронін, Скепський, Короєв та Чичиков. Відразу скажу, що на даному етапі підготовки у нас немає стабільного стартового складу. До старту в офіційних змаганнях ще вісім місяців роботи, і в багатьох хлопців ще є час для зростання, насамперед у своїх командах. Завдання тренерів збірної полягає в тому, аби переглянути всіх потенційних кандидатів та визначити, хто гідний та відповідає рівню збірної. Саме з цієї причини сьогодні ми використали у матчі всіх гравців, викликаних на збір. Окремо виділяти нікого не буду, команда перемогла, і це - головне.

Звіт гри очікуйте пізніше.

В іншій парі нашої групи білоруські футболісти здобули перемогу над литовцями з рахунком 4:1. Наступну гру українська команда проведе в понеділок проти збірної Литви у ЦУСК „Спартак”. Початок матчу – о 14:00 за київським часом.