12 января 2005 19:10

Известны арбитры матча Албания-Украина


Учора зі штаб-квартири ФІФА надійшов факс, в якому йдеться про призначення арбітрів на відбірний матч в європейській зоні в рамках чемпіонату світу 2006 року під егідою ФІФА Албанія – Україна, що відбудеться 9 лютого 2005 року. Англійському арбітру Стіву Беннетту допомагатимуть співвітчизники – арбітри на лінії Річард Шарп та Майк Тінгі. Леслі Дін проводитиме матч в якості четвертого арбітра.

Інспектором арбітрів призначено відомого в минулому рефері Руне Педерсена з Норвегії, обов’язкі делегата виконуватиме австрієць Герхард Капл.

Нагадаємо, що суперники по групі 2 зустрінуться у м.Тирана, на стадіоні „Кемал Стафа”, що вміщує 19 500 глядачів. Початок – о 20.45 за київським часом.

Уперше за часи існування головна команда країни проведе офіційний матч у досить незручний для неї термін. З огляду на це напередодні відбірного двобою підопічні Олега Блохіна вилетять до турецької Анталії, де 3 лютого розпочнуть навчально-тренувальний збір. А вже 8 лютого національна збірна вирушить до столиці Албанії на важливий матч.