11 октября 2019 15:39
7

Букмекеры принимают ставки на отставку Михайличенко с поста главного тренера "Динамо"

56-річний фахівець Олексій Михайличенко очолив київську команду минулого літа. Букмекерські контори пропонують передбачити, як довго тренер протримається на цій посаді.


Букмекерська контора Favbet пропонує у своїй лінії ставку на можливе звільнення Олексія Михайличенка з поста головного тренера київського «Динамо» до першого січня 2020 року. Цей варіант оцінюється коефіцієнтом 2,0, що відповідає 50 відсоткам ймовірності.

Нагадаємо, що Михайличенко зайняв посаду наставника київського колективу після відставки білоруського фахівця Олександра Хацкевича, звільненого по причині невдачі команди у кваліфікації Ліги чемпіонів, де «Біло-сині» у третьому відбірковому раунді поступилися по сумі двох матчів бельгійському клубу «Брюгге» (0:1, 3:3).

Раніше Михайличенко вже очолював «Динамо» у 2002-2004 роках. Під його керівництвом столичний клуб двічі ставав чемпіоном України, а також по одному разу вигравав Кубок та Суперкубок країни.

У нинішньому сезоні «Динамо» з 20 очками займає друге місце в турнірній таблиці УПЛ після десяти зіграних турів. У груповому турнірі Ліги Європи київська команда з чотирма балами йде на другому місці після двох турів.
Задрали своими ставками.
Заср... кротовские все не уймутся, все так и норовят где-то и как-то и чем-то уколоть Динамо.
Якщо виграє у Шахтаря в Кубку і вийдуть з першого місця в групі ЛЕ, думаю як мінімум до матчів кваліфікації в єврокубки 20/21 (наступного літа) він точно залишиться...
то что выйдем с группы ЛЕ -это почти факт, на мой взгляд, это нужно сильно постараться, чтоб не выйти - уж сильно посредственный состав группы...а другого фактора, который бы послужил поводом отстранение Лесика, я не вижу...а учитывая консерватизм Суркисов в выборе тренеров, очередную бодягу, что нужно дать тренеру строить "новую команду"- ну, хотя бы провести межсезонную подготовку -мне кажется, что тут и к бабке не надо ходить...
Верочка что он останется, на это у них скорее всего ставки не принимаются)))
Цей варіант оцінюється коефіцієнтом 2,0, що відповідає 50 відсоткам ймовірності.
_____
Почти как в бородатом анекдоте:
- какая вероятность встретить дракона?
- 50%
- почему?
- или встретишь, или нет.
Не сыграет ставка