20 октября 2004 12:14

"Лексус" Бахарева протаранил маршрутку


У вівторок зранку в центрі Донецька на проспекті Богдана Хмельницького (у районі дамби між 2-м й 3-м ставками) відбулося зіткнення легкового автомобіля й мікроавтобуса, у результаті якого мікроавтобус перевернувся.

Мікроавтобус №16 їхав по маршруту "Критий ринок - залізничний вокзал". На проспекті Богдана Хмельницького в мікроавтобус ззаду урізався легковий автомобіль "Лексус". При зіткненні мікроавтобус зачепився за огородження моста й перевернувся. "Лексус" урізався в стовп, зашкодивши тролейбусні лінії, у результаті чого був тимчасово припинений рух тролейбуса № 14.

У результаті аварії двоє потерпілих із числа пасажирів мікроавтобуса й пасажирка "Лексуса", що також постраждала при зіткненні, були доставлені в лікарню із травмами різного ступеня важкості. Водій автомобіля "Лексус" з місця події зник. За повідомленням сайту "Обком" за кермом "Лексуса" перебував форвард ФК "Шахтар" бразилець Брандау.

Утім, вже під вечір сьогоднішнього дня прес-служба "Шахтар" спростувала повідомлення "Обкому" про те, що Брандау керував автомобілем, який причетний до аварії.

За інформацією, отриманою прес-службою "Шахтар" в ДАІ Донецького міського управління внутрішніх справ, дана машина належить футболісту Бахарєву, однак у момент зіткнення за кермом перебувала інша людина, якій власник доручив відвезти машину на мийку.

"Футболіст Брандау до даної події ніякого відношення не має. Він перебуває на тренувальній базі команди й готується в загальній групі до матчу з "Селтіком", - зазначає офіційний сайт "Шахтаря".