9 октября 2004 16:42

Украина U-21 - Греция U-21. Послематчевая пресс-конференция


Стіліанос Манолас, старший тренер збірної Греції

Поздоровляю своїх суперників з успішним матчем. Добре, що ми познайомилися з грою один одного, тактикою і надалі нам буде легше грати. На жаль ми пропустили один м`яч, я не знаю сам як це сталося. І саме цей гол став вирішальним у нашому протистоянні.

В другому таймі ми могли відігратися, але українці грали добре. Нам не вдалося використати свої кращі якості. Результат для мене прогнозований.

Два роки тому, здається, молодіжна збірна Греції грала краще. Чи може Україна стала краще грати, чи збірна Греції стала слабкіша?

Так раніше ми гарно грали, але в цій грі команда виглядала непогано. Ми пропустили гол, який не очікували. Ми знали, що Україна сильна команда. Я думаю з кожною грою наш результат буде покращуватися.

Олексій Михайличенко, старший тренер молодіжної збірної України

Перш за все, я хотів би сказати, що в мене було недостатньо часу, щоб визначити сили та можливості кожного гравця. Декого знаю трохи краще, а інших гірше. Але я думаю, що це все виправимо. Ми дуже уважно вивчили гру збірної Греції і намагалися перш за все побудувати свою гру так, щоб перш за все забезпечити захист своїм воротам.

Гра грецької "молодіжки" схожа на гру свого "старшого брата" – це перш за все щільна гра в захисті та результативні контратаки.

Якщо коротко. У першому таймі ми, напевно, приглядалися до суперника, і робили багато позиційних помилок. Другий тайм був набагато змістовнішим та ефективнішим. Я думаю, що нам дещо пощастило, що ми забили цей м`яч.

Як вам пенальті призначений у ворота збірної Греції? (питання грецького журналіста)

Якби я був представником УЄФА, чи делегатом матчу, або рефері, то мене б хвилювало це питання. Але я тренер, і мені нічого коментувати.