6 октября 2004 23:44

Молодежная сборная Украины: подготовка к матчу с греками продолжается


Завтра до України прибувають чемпіони Європи

8 жовтня на стадіоні „Динамо” ім. В.В.Лобановського відбудеться відбірний матч ЧЄ-2006 серед молодіжних команд України та Греції. Бригада арбітрів з Північної Ірландії на чолі з Девідом Малкомом почне гру о 18:00. Головному арбітру допомагатимуть співвітчизники Джон Макленеган та Геррі Флін. Зараз наша команда готується на Олімпійський базі у Кончі Заспі, де створено всі умови для учбово-тренувальної роботи та відновлення гравців. У розпорядженні старшого тренера Олексія Михайличенко знаходяться 22 футболісти.

Воротарі: Богдан ШУСТ („Карпати” Львів), Андрій ПЯТОВ („Ворскла-Нафтогаз” Полтава), Євген ШИРЯЄВ („Чорноморець” Одеса).

Захисники: Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ („Шахтар” Донецьк), Олег ГУМЕНЮК („Шериф” Молдова), Григорій ЯРМАШ, Олександр ЯЦЕНКО, Олександр РОМАНЧУК (усі – „Динамо” Київ), Микола ІЩЕНКО („Карпати” Львів), Максим ТРУСЕВИЧ („Борисфен” Бориспіль), Дмитро НЕВМИВАКА („Металург” Запоріжжя).

Півзахисники: Євген ЧЕБЕРЯЧКО („Закарпаття” Ужгород), Андрій ПРОШИН, Олександр АЛІЄВ, Олександр СИТНИК, Сергій РОЖОК (усі - „Динамо” Київ), Адріан ПУКАНИЧ („Шахтар” Донецьк), Володимир САМБОРСЬКИЙ („Металіст” Харків).

Нападаючі: Дмитро ВОРОБЕЙ, Артем МІЛЕВСЬКИЙ (обидва – „Динамо” Київ), Олександр ГЛАДКіЙ („Металіст” Харків), Іван КРИВОШЕЄНКО („Іллічівець” Маріуполь).

Зазначимо, що Григорій Ярмаш пропускатиме гру з грецькими однолітками через перебір жовтих карток. В свою чергу Олег Гуменюк, Олександр Алієв, Дмитро Воробей та Володимир Самборський мають по одній картки й у разі попередження в матчі з командою Грецію вимушені будуть „відпочивати” на протязі гри з молодіжною командою Грузії.

Грецька делегація прибуває до Києва завтра о 13:00. Молодіжна команда розташується у „Президент-готелі Київський”, національна - у готелі „Національний” . Підопічні Стіліаноса Маноласа о 18:00 проведуть тренування на арені завтрашнього двобою. Отто Рехагель на українській землі запланував два тренування: у четвер на стадіоні ЦСКА (17:00) та у п’ятницю на НСК „Олімпійський” (19:00).

За вимогою грецької федерації усі тренування, як молодіжної так і національної команди, закриті для представників ЗМІ.