19 августа 2004 11:21

Олег БЛОХИН: "Мы уступили хорошей команде"


По закінченні товариського матчу між національними збірними Англії та України, в якому наша команда поступилася з рахунком 0:3, відбулася прес-конференція з тренерами обох команд. До вашої уваги коментар головного тренера збірної України Олега Блохіна.

- На моє переконання, рахунок не відображає перебігу подій на полі. У першому таймі ми мали достатньо моментів, які не реалізували, а в другому нам не вистачило фізичних кондицій. Не відмовляюся від своїх слів щодо виступу у фінальній частині чемпіонату світу. Ми поступилися хорошій команді. Це буде гарний урок для нашої молоді. Вдячний суперникові за те, що нам показали, як використовувати моменти.

З Шевченком у нас була домовленість про те, що він гратиме близько 60-ти хвилин. Він готується до матчу на Суперкубок Італії.

Після першого тайму я не бачив сенсу когось міняти. Хоча, звичайно, я не міг не зважати на те, що Гусєв та Воробей на своєму фланзі не могли розібратися з Джерардом. У першому таймі ми розіграли більше небезпечних комбінацій, ніж англійці. Я не кажу про те, що ми володіли перевагою, але мені сподобався малюнок гри нашої команди. У другому таймі ми підсіли – це „робота” клубних тренерів. І гравці „Динамо” психологічно не були готові після матчу з „Трабзонспором”.