28 мая 2019 14:02

Новости сборной Украины: подготовка и комбинация видов спорта

На відміну від двох попередніх днів, сьогоднішній ранок національна команда не розпочинала з ігрового тренування. Однак футболістам без гри — ніяк. Євген Коноплянка швидко знайшов напарників для партії в міні-гольф.


Руслан Маліновський, який прибув до розташування збірної напередодні ввечері, та Мар’ян Швед радо склали Євгенові компанію. Мар’ян уперше в житті взяв до рук ключку для гольфу, а от Коно вже встиг напередодні попрактикуватися, а тому сьогодні мав перевагу над опонентами й здобув перемогу. Тепер Коноплянка викликає на «батл» Олександра Зінченка, з яким на попередніх зборах уже змагався у влучності потрапляння в лунку.


Фото Павла Кубанова


Розминка та великий теніс

Пограти в міні-гольф хлопці встигли ще до ранкової прогулянки. Уже відчувається літня спека — уранці температура сягала 26-ти градусів. Тож після нетривалого променаду Іван Баштовий запропонував гравцям провести вправи на розтягнення м’язів у затінку. Тренер збірної України з фізпідготовки добре знає, що слід робити, аби покращити кровообіг та наситити тканини киснем, а тому заняття лише додало футболістам тонусу. Тому після розминки Андрій Ярмоленко, Роман Безус, Роман Яремчук та Ігор Пластун пограли в тенісбол, а Євген Коноплянка — у великий теніс. Цього разу він вибрав собі в опоненти адміністратора національної команди Олександра Кісткіна. Приємно, що склад збірної поступово поповнюється. Сьогоднішній обід команда провела вже в компанії двох чемпіонів європейських клубних сезонів — Олександра Зінченка та Руслана Маліновського.


Обід та відпочинок відділятимуть денний графік збірної від вечірнього. О 18-й на команду чекає ігрове тренування на стадіоні «Сонячний».


Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України


Фото Павла Кубанова