1 мая 2004 01:21

Словения U-19 - Украина U-19. Отчет о матче


Впевненою перемогою українців над словенцями завершився другий ігровий день ІІ кваліфікаційного раунду ЧЄ-2004 серед 19-річних. Матч виявився дуже цікавим для глядачів, яки побачили чотири м’ячі, один автогол та нереалізований пенальті. З перших хвилин матчу перевага підопічних Павла Яковенко була суттєвою. До 30-ї хвилини рахунок уже був 3:0 на користь українців, двічі відзначився Алієв та один м’яч забив Воробей. На 23-й хвилині арбітр призначає пенальті у ворота українців, який чудово парує Богдан Шуст. Перший там закінчився з рахунком 3:1, Чигринський невдало вибиває м’яч та зрізає його у власні ворота.

Другий тайм пройшов у цікавій боротьбі. Ситник забив скориставшись передачею Дмитра Воробея. Жовто-блакитні продовжували грати розкуто. Глядачам сподобався красивий комбінаційний футбол, а дриблінгу Артема Мілевського навіть аплодували.

Тож перемігши 4:1, наша команда набрала 6 очок. У іншій парі збірна Англії розгромила датських футболістів - 3:0. 2 травня відбудеться останній ігровий день, в якому і вирішиться єдина путівка до Швейцарії на фінальну частину Євро 2004. Команду Павла Яковенко у грі з англійцями влаштує навіть нічия.

Не обійшлося і без ложки дьогтю. Не зможе прийняти участь у наступній грі Сергій Рожок (друга жовта картка), під питанням також учать і Костянтина Кравченко який наприкінці гри отримав травму руки.