29 апреля 2004 17:50

Юношеская сборная Украины уступила чехам


Підопічні Юрія Калитвинцева припинили участь у міжнародному турнірі ”Кубок Словаччини-2004” після поразки у третьому груповому матчі збірній Чехії з рахунком 3:0. За підсумками виступів українці не потрапили до дуету кращих команд в групі, що у наступному раунді розігруватимуть призові місця. Українська оборона протягом десяти дебютних хвилин матчу пропустила два м’ячі, а завершальна крапка у зустрічі була поставлена з пенальті.

„У цілому гра видалася рівною, однак ми не використали низки нагод на відміну від суперника. Пропущені два голи негативно вплинули на хлопців перш за все у психологічному плані, що й призвело до поразки. Ми не робимо трагедії з результату, адже, незважаючи на відсутність 8 ключових гравців збірної, добре зарекомендували себе новачки: Григорій і Борис Баранці та Мартищук. Та й лава запасних у нас було занадто короткою, щоб можна було внести певні корективи у перебіг подій на полі. В цілому задоволені підсумком проведених зборів, які носили більш інформативний характер. Ми побачили слабкі ланки в команді, над чим і працюватимемо”, - резюмував старший тренер команди.

Українська делегація повертається у суботу, 1 травня. 20-го та 22 травня на юнацьку збірну очікують двобої з Німеччиною в Україні. Нагадаємо, що з 27 вересня по 1 жовтня цього року 18-річні виступатимуть у першому кваліфікаційному раунді четвертого чемпіонату Європи, де на них очікують команди Молдови, Швейцарії та Польщі.

Збірна України: Мартищук, Антонюк, Семеряк (Г.Баранець, 70), Єрмак, Маковійчук, Герасим'юк (Б.Баранець, 35), Мірошниченко, Хенду, Кулаков, Антонов, Степанов (Ярошенко, 41).