29 апреля 2004 12:17

Турнир памяти Лобановского будут судить Валентин Иванов...и женщины-арбитры


З 11-го по 14 травня у Києві проходитиме традиційний Міжнародний турнір пам'яті Валерія Лобановського.

Нагадаємо, що в змаганнях візьмуть участь чотири клуби: київське і тбіліське «Динамо», тираспольський «Шериф» і «Сконто» із Риги. Усі матчі прийматиме стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського. На першому етапі змагань 12 травня зустрінуться «Шериф» - «Динамо» Тбілісі (початок о 15.00) і «Динамо» Київ - «Сконто» (19.00). Зустріч за третє місце відбудеться 14 числа о 15.00, а вирішальний двобій Меморіалу розпочнеться того ж дня о 19.00.

Як стало відомо, матчі за участю чемпіона України проводитиме відомий російський рефері Валентин Іванов. «Ми звернулися до президента Колегії футбольних арбітрів РФС Миколи Левнікова з проханням делегувати на представницькі змагання авторитетнішого арбітра ФІФА, - сказав прес-службі ФФУ керівник Комітету арбітрів Віктор Дердо. – Останнім часом Валентин Іванов проводить престижні матчі під егідою ФІФА й УЄФА, як-от: фінал Кубка міжконтинентальних чемпіонів, офіційні матчі національних збірних команд, Ліги чемпіонів. Нам, як і вболівальникам, буде цікаво спостерігати за діями Валентина Іванова, а вітчизняні арбітри матимуть можливість поспілкуватися з ним у кулуарах».

Турнір також відвідають Микола Левніков і Олексій Спірін. Інші зустрічі Меморіалу проводитимуть вітчизняні бригади рефері, серед яких, не виключено, будуть і представниці жіночої статі.