1 апреля 2004 23:26

Сергей РЕБРОВ: "Андрей практически не получал мяча и психологически надломился"


- Задоволений грою?

- Мабуть ні, ви бачили – ми старалися, у другому таймі трішки не виходило. Я думаю, нормальна гра, адже багато футболістів, які у збірній грають вперше. У другому таймі ми хотіли зрівняти рахунок, старалися, але часу трохи не вистачило.

- Як прокоментуєш ситуацію з Шевченком?

- Не знаю, він, мабуть, засмутився. Його сильно вдарили в обличчя, і це його переповнило. Я його розумію: Андрію важко, напевно, було грати в першому таймі. Він практично не отримував м’яча і, мабуть, психологічно надломився. Гадаю, зараз усе вже буде добре.

- А що там трапилося?

- Я не бачив, але мені сказали, що йому ліктем дали по зубах. У роздягальні він був у крові.

- А що було в епізоді, коли ти отримав жовту картку?

- Я не знаю – запитайте про це у арбітра. Мене ззаду штовхнули, м’яч залишився у мене, і мені ще й жовту картку показали.

- А загалом чому сьогодні програли, і що завадило досягти прийнятного результату?

- Прикро програвати, ми давно уже не перемагаємо, але деякі хлопці грають за збірну взагалі уперше. Молода збірна, і я думаю треба трохи часу.

- Як тобі суперник?

- Гарна, сильна команда. Ви бачили, як вони б’ються, створили у першому таймі декілька моментів. Але водночас я упевнений, що ми маємо обігрувати цю команду.

- Як вважаєш, гравець збірної має право так безвільно йти з поля, навіть якщо це Андрій Шевченко?

- Не мені судити. Я бачив психологічний стан Андрія. Коли ти п’ять хвилин відкриваєшся і не можеш отримати м’яча... В будь-якому випадку Андрій мій друг, і я з розуміння поставлюся до будь-якого його вчинку.

- Ти б так зробив?

- Я не знаю.