26 декабря 2003 03:11

Микич уже в "Волыни"


Луцька "Волинь", перебуваючи на зборах в Сваляві, провела перший свій контрольний матч. Нашими суперниками були місцеві - ужгородське "Закарпаття".

Як ми вже повідомляли, на збори поїхали в основному новачки і молодь, які прагнитимуть вразити наш тренереський штаб і вже у січні повноправними гравцями команди їхати на збори у Турцію з такими авторитетними глумниками як Фері і Ганц. Саме вони і вийшли на гру проти ужгородців.

Перший тайм пройшов під диктовку "Волині", в складі якої було чимало цікавих нових прізвищ. Так у воротах стояв вихованець тбіліського "Динамо", екс-гравець молодіжної збірної Грузії, що останнім часом виступав у "Славії" (Мозирь) - 21-річний Бессаріон "Бесо" Кодалаєв. У захисті грало ще два "ліца кавказской национальності" - Сулаквадзе і Кечвіашвілі. Поруч з ними діяв Любомир Костюк - вихованець львівскього футболу (останній серйозний клуб - "Газовик-Скала").

В півзахисті, яким на правах старожила керував "головний дебошир Версаля" Едді Домбрайє, знову був помічений Ненад Савіч (Сербія і Чорногорія, "Базель" Швейцарія). В лінії атаки, крім вже згадуваного нами нападника збірної Білорусі Миколи Риндюка, засвітився Міхаель Мікіч - 23-річний атакуючий хав/форвард загребського "Динамо".

Саме йому, Мікічу, і судилося стати автором першого гола. На 26-ій хвилині хорват забив після передачі білоруса Луженкова (шо це за "птіца" лабораторія постарається встановити вже найближчим часом). На 38-ій вже сам Луженков став автором голу. Під кінець тайму гол і відповідь забив Микуляк.

В другому таймі на поле повибігала наша молодь з млинівської "Ікви-Волинь 2" (або просто "Ікви") і на рівних зіграли з першоліговим ужгородським колективом. А Віталя Неділько ще й пенальті взяв на 71-ій хвилині після удару Бобаля. Отже, 2:1 на користь "Волині". Почин зроблено, так би й надалі.

Склад "Волині": Кодолаєв (Неділько, 46), Костюк (Коц, 46), Сулаквадзе, Кечвіашвілі, Савчук (Трефиловський, 46; Герасимчук, 68), Луженков (Чапко, 80), Домбрає (Бобилєв, 46), Савич (Гальчук, 46; Семеряк, 73), Риндюк (Мельник, 46), Мікіч (Кравчук, 75), Колінс (Степанов, 57)