12 декабря 2003 18:00

Сборная Украины сыграет с французами


Сьогодні Асоціація футболу Франції надіслала факс на ім’я президента ФФУ Григорія Суркіса зі згодою щодо проведення 6 червня у Парижі, на “Стад де Франс”, міжнародного товариського матчу зі збірною України. Ця зустріч стане передостанньою у затвердженому нещодавно на Виконкомі ФФУ календарі національної команди напередодні підготовки до старту відбірного турніру мундіалю-2006.

Нагадаємо, що під час жеребкування кваліфікаційного раунду чемпіонату світу 2006 року у Франкфурті президент національної федерації Григорій Суркіс мав розмову з президентом Французької асоціації Клодом Сімоне. Керівникові ФФУ вдалося досягти усної домовленості щодо проведення товариського матчу з чемпіонами світу та Європи.

“Зважаючи на те, що 6 червня не є датою ФІФА, наступного тижня керівництво національної та французької асоціацій обговорюватиме питання спарингу між молодіжними збірними напередодні матчів головних команд, – сказав прес-службі ФФУ віце-президент національної федерації Володимир Лашкул. – Окрім цього обговорюватимемо можливість проведення матчу-відповіді в Україні”.