28 октября 2003 18:57

ФФУ и национальная сборная Украины обрели нового титульного спонсора


Сьогодні у прес-центрі стадіону “Динамо” ім. В. Лобановського відбулася прес-конференція стосовно презентації нового партнера національної федерації – титульного спонсора національної та молодіжної збірних команд України – торговельної марки “Мягков”. У підписанні угоди взяли участь народний депутат України, президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, президент концерну “Оверлайн”б що володіє торговельною маркою “Мягков”, Борис Кауфман, народний депутат України, віце-президент ФФУ Олександр Грановський, віце-президент ФФУ Володимир Лашкул.

“Дозвольте подякувати представникам ЗМІ за ту увагу, котру ви приділяєте висвітленню діяльності ФФУ. Трохи більше місяця залишилося до проведення в Німеччині жеребкування чемпіонату світу 2006 року, котрий визначить суперників національної та молодіжних збірних команд України. Зараз співробітництво між національною федерацією та відомою торговельною маркою “Мягков”, започатковане у квітні нинішнього року, вилилося в дворічний контракт, котрий ми сьогодні підпишемо”, - зазначив Григорій Суркіс. Борис Кауфман підкреслив, що футбол - найпопулярніший в нашій країні вид спорту, тож, згідно з гаслом марки, душевний футбол має бути в душевній компанії. Президент національної федерації вручив керівникові концерну “Оверлайн” пам’ятні сувеніри на знак укладання угоди, висловивши впевненість у плідній і корисній співпраці.

Відповідно до контракту на футболках гравців національної та молодіжної збірних команд не буде логотипу ТМ “Мягков”. Його буде зображено на тренувальних жилетах, екіпіруванні, атрибутиці, у програмках матчів за участю наших команд. За словами Григорія Суркіса, “Мягков” випускає широкий спектр продукції і співробітництво з цією відомою маркою не пов'язане з рекламою алкогольних виробів, що взагалі виключено за умовами контракту. До речі, угодою передбачено і певні додаткові пункти щодо співробітництва ТМ “Мягков” з вітчизняними клубами - учасниками кваліфікаційних раундів єврозмагань, що з’ясовуватимуться саме на рівні даних команд.

Григорій Суркіс зазначив, що термін дії деяких попередніх угод з ФФУ та національними збірними вже збігає і безумовно вони будуть пролонговані. Щойно підписаний – набуває чинності з початку нового року.