7 августа 2003 17:45

Курганов дисквалифицирован...


Учора Комітет арбітр ФФУ провів чергове засідання, на якому було прийнято ряд рішень. Розглядалося питання щодо дій арбітрів Курганова В. (м. Олександрія), асистентів арбітра Ольшанецького В. (м. Івано-Франківськ), Дула В. (м. Ужгород) і резервного арбітра Шебека С. (м. Київ) у матчі V туру чемпіонату України 3 серпня 2003 року між командами “Динамо” (Київ) – “Дніпро” (Дніпропетровськ).

Членами комітету було виявлено ряд помилок у діях арбітрів, тож було прийнято рішення:

- через допущені помилки в арбітражі відповідного матчу і неприйняття рішучих мір щодо поведінки гравців команди “Дніпро” (Дніпропетровськ), згідно з Регламентом Всеукраїнських змагань з футболу, ст. 8, п.п.4.а. арбітра Курганова В. усунути від арбітражу ігор вищої ліги на 3 гри і перевести до першої ліги на відповідний термін. Асистентів арбітра Ольшанецького В., Дуло В. та резервного арбітра Шебека С. – попередити. Таким чином до кінця вересня В. Курганов не братиме участі у обслуговуванні матчів елітного дивізіону.

Окрім цього було заслухано інформацію про проведення гри 5 туру, 3.08.2003 р. між командами “Ворскла” (Полтава) – “Чорноморець” (Одеса) бригадою рефері у складі: арбітр Березка С. (Київ), асистенти арбітра Буренко Ю. (м. Київ), Цимбал С. (м. Київ), резервний арбітр Горностаєв О. (м. Полтава).

Вирішили: За допущені помилки під час проведенні гри, згідно з Регламентом Всеукраїнських змагань з футболу, ст. 8, п.п.4.а., арбітра Березку С. усунути від арбітражу ігор вищої ліги на 3 гри і перевести до першої ліги на відповідний термін. Асистентів арбітра Буренка Ю., Цимбала С. та резервного арбітра Горностаєва О. – попередити.