30 июля 2018 21:43
5

Премьер-лига о дате и времени матча "Мариуполь" - "Динамо"

Українська Прем’єр-Ліга інформує щодо ситуації з наразі невизначеними датою і часом початку матчу 4 туру Чемпіонату УПЛ «Маріуполь» — «Динамо»


Сьогоднішнім рішенням Дирекція Української Прем’єр-Ліги затвердила дати й час початку матчів 4 туру Чемпіонату УПЛ. Були затверджені дати й час початку всіх ігор, окрім однієї: йдеться про зустріч «Маріуполя» та «Динамо».


У рішенні Дирекції УПЛ, окрім іншого, зазначено: «Дата проведення матчу «Маріуполь» – «Динамо» буде визначена пізніше з урахуванням результатів виступу ФК «Маріуполь» у кваліфікаційному раунді Ліги Європи УЄФА та у відповідності до положень п. 11 ст. 9 Регламенту змагань УПЛ».


Нагадаємо, що базовим днем 4 туру Чемпіонату УПЛ було визначене 11 серпня. При цьому 14 серпня «Динамо» зіграє з чеською «Славією» в третьому кваліфікаційному етапі Ліги чемпіонів УЄФА. Натомість «Маріуполь» — за умови проходження другого кваліфікаційного етапу Ліги Європи УЄФА (матч-відповідь із «Юргорденом» відбудеться 2 серпня) — 9 серпня зіграє поєдинок третього кваліфікаційного етапу цього ж турніру.


У пункті 11 статті 9 Регламенту змагань УПЛ зазначено: «Проміжок між двома офіційними матчами команди клубу (зокрема змагання УПЛ та клубні змагання УЄФА) повинен становити не менше двох календарних днів». Враховуючи цей пункт і пам’ятаючи про те, що «Маріуполь» може пройти в третій кваліфікаційний етап Ліги Європи УЄФА, провести матч 4 туру Чемпіонату УПЛ між «Маріуполем» і «Динамо» у проміжку між 9 та 14 серпня неможливо.


Саме тому Дирекція УПЛ ухвалила рішення перенести затвердження дати й часу початку матчу 4 туру Чемпіонату УПЛ між «Маріуполем» і «Динамо» на пізніший строк.

не удивлюсь, если матч будет днем в часиков 14, да еще и марик будет иметь фору в отдыхе.
В данном случае решение правильное.
А якби це стосувалось Динамо, то денисов сказав, би, що базовий день 11 серпня. Значить нехай грають 11 серпня. Якби базовий день був 12 серпня, питання не стояло б, хоча Динамо 14 серпня грає з Славією. Як з зтим ілсіньо, чи як його там. Якась гнида сказала, що треба, щоб він грав, бо це важливий матч. І всі кроти повинні грати.
Зачем вообще что то переносить , все равно им там не светит ни чего пусть делают акцент на матч с Динамо
Регламент? Да че вы паритесь ребята, какой регламент?) Забейте по привычке на ДК, вынесите вообще на понедельник игру, дабы великий мариуполь мог отдохнуть после выноса Бордо