24 марта 2003 21:25

Воспитанники Яковенко едут в Польшу


Національна юнацька збірна команда U-19 (футболісти 1985 року народження) 24 березня їде до Польщі для проведення двох контрольних матчів з національною юнацькою збірною U-19 нашого західного сусіда. Нагадаємо, що в жовтні минулого року польська команда гостювала у Києві та провела два контрольних матчі з вихованцями Павла Яковенко – 15 жовтня українські футболісти перемогли з рахунком – 3:2, а 17 жовтня наш суперник взяв реванш – 3:4. Таким чином, 26 та 27 березня, відповідно у Ржешові та Дебіці, будуть проведені матчі-відповіді – Польща U-19 – Україна U-19.

На цей раз команда Павло Яковенко проведе зустрічі в дещо зміненому складі. По-перше, п’ятеро її гравців запрошено до молодіжної збірної України, яка 28 березня та 2 квітня зіграє відповідальні міжнародні матчі з командами Іспанії та Латвії. Це Сергій Пучков, Олександр Яценко, Григорій Ярмаш, Дмитро Воробей та Артем Мілевський. По-друге, командою буде керувати старший тренер «Динамо-3» Юрій Єськин. Це пов’язано з тим, що наставник української збірної U-19 – Павло Яковенко, у цей час буде готувати молодіжну збірну країни до відбірного матчу чемпіонату Європи зі збірної Іспанії. Окрім того, в цих двох матчах тренерський штаб юнацької збірної випробує декілька новачків, серед яких футболісти юнацької збірної України U-18 – Олександр Заріцький, Костянтин Кравченко, Андрій Кругляк та Костянтин Ярошенко. Одночасно в збірній команді U-19 дебютують два гравця бориспільського «Борисфена» - Сергій Силюк, та Максим Трусевич. Нажаль, з приводу операції по видаленню апендициту не зможе приєднатися до команди один з її лідерів Олександр Ситнік.

До двох матчів у Польщі готуватимуться наступні футболісти:

Воротарі: Олексій ПОХОРОВ, Леонід МУСІН (обидва – «Динамо»)

Захисники: Андрій ПРОШИН, Олександр ПОЛУНИЦЬКИЙ, Ігор ЧУЧМАН, Анатолій КІЦУТА, Андрій БАШЛАЙ, Олександр ЗАРІЦЬКИЙ (усі - «Динамо»), Олег ПОТЯК («Торпедо» Запоріжжя), Максим ТРУСЕВИЧ («Борисфен» Бориспіль)

Півзахисники: Олександр АЛІЄВ, Олександр МАКСИМОВ, Сергій РОЖОК (усі - «Динамо»), Костянтин КРАВЧЕНКО («Дніпро» Дніпропетровськ), Костянтин ЯРОШЕНКО («Шахтар» Донецьк), Сергій СИЛЮК («Борисфен» Бориспіль)

Нападаючі: Володимир САМБОРСЬКИЙ, Андрій КРУГЛЯК, Максим КАРПЕНКО (усі - «Динамо»).

26 березня о 18:00 наша команда в місті Ржешов, на стадіоні «Сталь» проведе свою першу зустріч. Другий матч відбудеться 27 березня о 12:00 в місті Дебіца, на стадіоні «Іглупол».