24 сентября 2002 17:01

Броварский подал в отставку


У вівторок, 24 вересня, головний тренер львівських “Карпат”, заслужений тренер України Лев Броварський написав заяву про звільнення його з цієї посади за власним бажанням. Лев Рудольфович мотивував своє рішення погіршенням стану здоров’я.

Можливо, однією з причин погіршенням самопочуття стали не зовсім вдалі виступи підопічних Лева Броварського в останніх офіційних матчах. Разом з тим, треба віддати належне наставнику “Карпат”, котрий, повернувшись влітку на тренерський місток команди, зумів вселити впевненість у гравців та вболівальників “Карпат”. І команда у декількох матчах продемонструвала досить високий клас гри.

Подальша доля Л. Броварського наразі невідома. Не виключено, що Леву Рудольфовичу, за плечима якого чималий футбольний досвід, буде запропоновано залишитися працювати в клубі на одній з інших посад.

Тимчасово виконуючим обов’язки головного тренера “Карпат” призначено відомого фахівця футболу Валентина Ходукіна, який до цього очолював групу науково-методичного забезпечення ФК “Карпати”, а в середині 90-х років вже працював тренером “Карпат”.

Допомагати Валентину Ходукіну і надалі будуть Степан Юрчишин та Богдан Стронціцький.