1 февраля 2002 02:01

"Динамо": Голландия вместо Болгарии


Оприлюднені в грудні першим віце-президентом київського “Динамо” Ігорем Суркісом плани підготовки чемпіона України до весняного змагального циклу зазнали змін. До Країни тюльпанів, замість заздалегідь визначеної Болгарії, вже 7 лютого вирушать підопічні Лобановського. За словами начальника департаменту “АТ “ФК “Динамо” (Київ)” Євгена Котельникова, таке рішення обумовлено ліпшими умовами для виконання наміченої роботи. На одній з баз голландської збірної перебуватимуть футболісти першої та другої динамівських команд. Їм належить провести контрольні матчі проти бельгійського “Брюгге” (12 лютого) та московського “Торпедо” (14 лютого), інші опоненти уточнюються.

Румун Кристіан Чеботару та словак Станіслав Шостак повернулися додому, але й надалі перебуватимуть під пильним оком динамівських селекціонерів. Тиберіу Гіоане також відвідає Батьківщину: новий старий наставник збірної Румунії Ангел Йорданеску закликав півоборонця під прапори національної команди, і 11-14 лютого Тиберіу — в розпорядженні генерала румунської армії. Флорин Чернат виклику поки що не дочекався.

Джентльменська домовленість про товариський матч “Мілан” — “Динамо” (Київ) залишається чинною, але про конкретні строки проведення поєдинку мова поки що не йде — “червоно-чорні” нині переймаються виправленням турнірного становища команди в серії “А”.