15 января 2002 17:33

Игорь СУРКИС: "Восьмого февраля вылетаем в Голландию"


Після тренувальних матчів “Динамо” з “Нафком-Академією” та ФК “Вінниця” перший віце-президент київського клубу Ігор Суркіс повідомив, що програма підготовки чемпіона може зазнати змін.

— Радше всього, восьмого лютого команда вирушить до Голландії, де проведе чотири поєдинки, — взяв слово Ігор Михайлович. — Дванадцятого числа поміряємося силами з “Брюгге”, чотирнадцятого — нашим суперником буде московське “Торпедо”. А дев`ятого й сімнадцятого лютого на базі збірної Нідерландів зіграємо з двома елітними клубами цієї держави. Повернувшись з “країни тюльпанів”, 5-6 днів проведемо в Києві, потім на серію з трьох матчів вирушимо до Кипру. Опонент в одному з них уже відомий. Ним буде волгоградський “Ротор”. Ще двох спаринг-партнерів шукаємо. А завершальна частина підготовки відбудеться в Києві. Якщо дасть змогу погода — то на відкритих полях.

— У спарингах з “Нафком-Академією” й “Вінницею” не брав участі Герасименко, який проходить оглядини в “Кубані”. А що з Хацкевичем?
— Олександр пошкодив гомілку. Але уже почав бігати й за кілька днів повинен повернутися до загальної групи.

— Яка доля бразильця, котрий прибув до “Динамо” на перегляд?
— Він не відповідає за своїми кондиціями рівневі нашого клубу. Тому від послуг цього гравця відмовились. Вивчаємо можливості низки болгар, румуна і словака, також запрошених на оглядини. Після Кубка Співдружності має під‘їхати ще одна група виконавців. Селекція триває. Ми враховуємо критику на свою адресу, пов‘язану з великою кількістю легіонерів. Запевняю, звертання до послуг іноземців — явище тимчасове.