7 июля 2017 11:25

"Верес" назначил нового генерального директора

Сьогодні у Винниках, де проводить передсезонні збори футбольна команда Народного Клубу «Верес», відбулись загальні збори засновників ТОВ «Футбольний клуб «Верес-Рівне».


Як повідомлялось раніше, після відставки Ігоря Дедишина, виконуючим обов`язки гендиректора було призначено Андрія Паньківа. Нині ж, на загальних зборах, було прийнято рішення про призначення Андрія Паньківа генеральним директором ТОВ «Футбольний клуб «Верес-Рівне». Новий генеральний директор розповів про своє бачення розвитку команди у сезоні-2017/18.


– Наше завдання створити боєздатний колектив і забезпечити умови, за яких «Верес» може виконати поставлене завдання виходу в першу шістку. Упевнений, що ми виправдаємо сподівання партнерів та уболівальників Народного клубу «Верес». Наш клуб вже став унікальним явищем в українському футболі. І я бачу своїм завданням продовжити яскравий і переможний шлях «Вереса» на радість уболівальників і на гордість членів Народного Клубу, – сказав Андрій Паньків.


Нагадаємо, засновинками ТОВ «Футбольний клуб «Верес-Рівне» є Громадська спілка «Народний клуб «Верес» та власник «Лімо» Богдан Копитко.