3 апреля 2017 17:25
1

Испанские СМИ раскритиковали Кравца после матча с "Барселоной"

Чемпіон і надалі не проходить повз виступи наших хлопців, і тримає руку на пульсі життя легіонерів, які представляють синьо-жовтий прапор у європейських чемпіонатах.


Нападник іспанського клубу Гранада, який виступає в вищій лізі місцевого чемпіонату, українець Артем Кравець, провів другий у нинішньому сезоні матч проти діючого чемпіона країни й одного з головних претендентів на перемогу в Лізі чемпіонів. Як і очікувалося, поєдинок проти каталонської Барселони був важким, як для Артема, так і для його команди в цілому. Кравець вийшов на поле з перших хвилин, що говорить про доволі міцні позиції нашого хлопця (конкурент Кравця, колумбієць Адріан Рамос, залишився на лаві запасних, й замінив орендованого в київського Динамо форварда на 56-й хвилині).

Втім, на превеликий жаль, занести собі в актив гру проти гранда Кравець не може. "Насриди" програли домашній матч з рахунком 1:4, у гольовій атаці Артем участі не брав, й узагалі з м’ячем зустрічався не так часто (що проти Барселони аж ніяк не дивовижа). В активі Кравця лише один удар в напрямку воріт візаві… Таким чином, після цієї поразки Гранада займає 19-ту позицію в таблиці з 19-ма очками. На рахунку Артема п’ять голів і дві результативні передачі з початку сезону.

Не дивно, що в фокусі іспанських ЗМІ Артем "преференцій" за свою гру не отримав. Центральне видання AS про гру нашого співвітчизника згадує побіжно. "…Гранада програла Барселоні – несподіванки не сталося… Господарі намагалися нав’язати свою гру гостям за рахунок закидань на своїх нападників (Гранада грала в два форварди – прим. Чемпіона), проте ті були аж надто пасивні… Кравець як кращий бомбардир свого клубу мав завдання налякати захисників каталонського клубу, але, як і очікувалося, ті радше налякали його…"


Регіональне ЗМІ під назвою Granada en Juego у діях нашого хлопця позитиву теж, схоже, не помітило. "…Гра нападника оцінюється голами, які він провів у ворота суперника, рідше – за корисними діями, які призвели до взяття воріт суперника. Ні того, ні іншого Кравець дати на виході своїй команді не зумів, то ж говорити про те, що цей гравець вніс позитив у гру, цього разу не доводиться…"


Нарешті, звернемося також до думки одного з найбільш авторитетних статистичних порталів. Мова про WhoScored. Аналітики цього ресурсу старання Артема оцінили балом у 6.2. Це далеко не найгірша оцінка в команді – нижчий бал отримали аж шість виконавців Гранади.
Мне кажется ,что судя по оценке WhoScored "чемпиону" заголовок нужно поменять