1 февраля 2017 19:11

Украинское представительство немецкого бренда стало официальным партнером ПФЛ

Офіційним партнером ПФЛ стало українське представництво німецького бренду JAKO. Відповідну угоду було підписано сьогодні в Будинку футболу.


"Партнери звернули увагу на наші соціальні ініціативи і вирішили підтримати їх, - розповів офіційному сайту президент ПФЛ Сергій Макаров. - Це німецька компанія, і в якості її продукції сумніватися не доводиться. Чого вартий той факт, що в екіпіруванні JAKO виступає леверкузенський "Байєр". В планах українського представництва – експансія на вітчизняний ринок".


Для компанії, що виходить на український ринок, і для ліги ця співпраця є взаємовигідною. Компанія вже опікується деякими вітчизняними командами з дзюдо та карате.


"Підписання сьогоднішньої угоди – дуже важливий крок для продовження експансії бренду на ринку спортивних товарів України, - зазначає генеральний директор компанії ТОВ "ІППОН-ШИФТ", ексклюзивного представника компанії JAKO в Україні, Валентин Бруньов в інтерв'ю нашому сайту. – ПФЛ представлена 35 клубами і має найбільше географічне охоплення. Але для нас не менш важливим є те, що ПФЛ - соціально активна організація. В цьому у нас багато схожості".



Компанія "Яко" заснована в листопаді 1989 року в околицях Штутгарта. Зараз її екіпірування для футболу, баскетболу, хокею, гандболу представлена у 40 країнах світу. Майже 25 % команд клубів німецької Бундесліги одягнені в JAKO. М'яч Jako є офіційним у нижчих лігах Англії, у вищому дивізіоні Румунії.


Довідка JAKO.


JAKO AG — промислова компанія Німеччини, що спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу та інвентаря, - була заснована 1 листопада 1989 року. Впродовж 20 років створює спортивну екіпіровку, яка повністю відповідає всім вимогам сучасності, створюється спортсменами для спортсменів. Екіпіровку, яка порадує навіть найвибагливішого покупця великою різноманітністю стилів і забарвлень.

У середу, 1 лютого, читайте велике інтерв’ю гендиректора JAKO Валентина Бруньова.