13 июля 2016 20:06

В Одессе организовали футбольный фан-фест, приуроченный к матчу за Суперкубок Украины

Вже у найближчу суботу, 16 липня, в Одесі відбудеться матч за UDP Суперкубок України між донецьким «Шахтарем» та київським «Динамо». До відкриття нового футбольного сезону приурочений і «Football Fan Fest», який був офіційно відкритий після наради у міській адміністрації президентом Прем’єр-ліги Володимиром Генінсоном, мером Одеси Геннадієм Трухановим та Амбасадором УПЛ Олексієм Потапенком (Потапом). Після заходу відбулася урочиста передача Суперкубка України промо-кортежу, який їздитиме по Одесі, даруючи всім унікальну можливість сфотографуватися із почесним трофеєм.


Матч за UDP Суперкубок України стане кульмінацією багатьох розважальних заходів, які триватимуть в Одесі у тиждень проведення матчу, про що докладно розповів президент Прем’єр-ліги Володимир Генінсон: «Вже відучора в Одесі розпочався футбольний фестиваль, який складається із різноманітних активностей, тематичних вечірок і офіційної фан-зони, що відкриється у п’ятницю біля Порохової вежі. Кульмінацією тижня розваг стане матч UDP Суперкубок України між кращими українськими командами «Шахтарем» та «Динамо». Сьогодні ми звітуємо про готовність до цієї значущої події, яка офіційно відкриє новий футбольний сезон. На знак чого даємо офіційний старт першій в Україні пересувній експозиції Суперкубка в супроводі промо-кортежу!».

Традиційно для останніх років місцем проведення UDP Суперкубка України виступає гостинна Одеса. Геннадій Труханов, міський голова: «Одеса по праву претендує на звання спортивної столиці. У нашому місті ми регулярно проводимо матч за Суперкубок України з футболу. А в цьому році ми не лише продовжуємо традицію, а ще й підкріплюємо значущу для міста подію організацією додаткових видовищних заходів, які популяризують футбол в Одесі. Паралельно ми працюємо над поверненням на наш стадіон міжнародних матчів».

Цього року титульним спонсором турніру стала компанія UDP. Відтак офіційна назва змагань UDP Суперкубок України! Валерій Кодецький, керуючий партнер, генеральний директор інвестиційно-девелоперської компанії UDP: «UDP – є соціально-активною компанією, тому ми завжди були відкриті для підтримки проектів, які націлені на розвиток, становлення та зміцнення нашого суспільства. Суперкубок – це змагання двох противників, але це перш за все гра, яка об’єднує людей різного соціального статусу, віку та статі. Всіх українців. Це та спортивна «культура», яка сьогодні може бути рушійним чинником, завдяки якому українці об’єднаються, а значить стануть більш сильними та непохитними як нація».

Проведенням UDP Суперкубка України програма фестивалю не обмежиться. Завдяки головному спонсору, City One Development, 16 липня в Одесі стартує Перше футбольне Road Show, про яке розповів директор компанії Сергій Перчак: «В наш складний час український футбол як ніколи потребує підтримки. Тому компанія City One Development виступила з ініціативою проведення Першого українського футбольного Road Show, присвяченого Валерію Лобановському – знаковій фігурі українського футболу всіх часів, людині, пам'ять про яку об'єднує футбольну Україну. Ми створили концепцію Road Show в тренді сучасного мистецтва – просторова композиція й інтерактив дозволять відвідувачам не просто споглядати раритети, а й вживу зануритися в атмосферу футболу Лобановського. Road Show – це демонстрація того, що у футболу України є потенціал та свої традиції».