25 сентября 2014 19:30

Сергей КОВАЛЕЦ: "Футбол в исполнении молодежки понравится болельщикам на трибунах"

У четвер, 25 вересня, о 16:00 на стадіоні «Центральний» у місті Черкаси відбулась прес-конференція, присвячена проведенню матчу плей-офф молодіжного Євро-2015.

Участь у прес-конференції взяли головний тренер молодіжної збірної команди України Сергій Ковалець, перший заступник голови Комітету національних збірних команд Федерації футболу України, голова ПРаТ «УФІ» Володимир Лашкул та голова Черкаської обласної федерації футболу Володимир Фощій.

Під час прес-конференції було повідомлено про те, що матч між молодіжними збірними України та Німеччини пройде у Черкасах 10 вересня о 18:30. Квитки на цей матчі надійдуть у продаж у понеділок, 29 вересня. Їх можна буде придбати абонементом разом із матчами місцевої команди ФК «Черкаський Дніпро».

У ході прес-конференції Володимир Лашкул відзначив гарну підтримку черкаських вболівальників у матчах проти Латвії, Швейцарії та Ліхтенштейну і висловив сподівання на те, що така підтримка буде і в майбутній грі плей-офф молодіжного Євро-2015 із командою Німеччини.

Головний тренер молодіжної збірної України Сергій Ковалець також запросив вболівальників відвідати матч та підтримати команду, підкресливши те, що футбол у виконанні «молодіжки» сподобається вболівальникам на трибунах. За словами керманича, команда збереться у Києві, а до Черкас прибуде 9 жовтня.

На прес-конференції також було повідомлено, що німецька збірна прибуде до Черкас чартерним рейсом 9 жовтня, а до Німеччини повернеться 11 жовтня.