6 мая 2011 14:07
4

Накануне ЕВРО-2012 Украина сыграет с Россией?

Керівництво Російського футбольного Союзу (РФС) веде переговори зі своїми українськими колегами щодо проведення товариського матчу між національними збірними двох країн. Про це повідомив президент РФС Сергій Фурсенко. "Офіційно все стане відомо після підписання контракту. Поки що я не можу це коментувати", - сказав Фурсенко в інтерв'ю Газета.Ru.

Додамо, що цей поєдинок відбудеться вже наступного року, оскільки календар ігор збірної України на цей рік відомий на 99%, а самі росіяни грають у відборі до Євро-2012. Зокрема, сусіди точно не сіграють 2 вересня 2011-го, про ймовірність чого писали деякі українські ЗМІ. В цей день російська дружина проводить офіційний поєдинок проти Македонії.

Нагадаємо, остання гра між збірними Росії та України відбулася ще 9 жовтня 1999 року в Москві. Тоді в рамках відбору до Євро-2000 в "Лужниках" була зафіксована нічия 1:1...

Накануне ЕВРО-2012 Украина сыграет с Россией финал, спешиал фо ю, Олег Владимирович.
Скрыть
тем более наши любимые соседи на ЕВРО не сыграют)
Хотелось бы сыграть в россиянами в нормальной форме, а не в недокоманде, которую мы имеем сейчас.
Скрыть
здесь еще можно поспорить у кого недокоманда: наблюдая за последними матчами россиян не скажу, что наши слабее..:)) а если будем играть во Львове, то у них вообще шансов не останется:))