21 апреля 2011 17:13
8

Финал Кубка Украины состоится 25 мая в Сумах

У четвер, 21 квітня, на засіданні Виконавчого комітету ФФУ було затверджене місто, яке прийме фінальний матч розіграшу «Датагруп-Кубок України»-2011.

 

Як повідомив під час брифінгу президент Федерації футболу України Григорій Суркіс, вирішальний поєдинок пройде 25 травня в Сумах.

 

Нагадаємо, що півфінальні пари турніру складають «Динамо» з «Арсеналом» та «Шахтар» з «Дніпром». Учасники фіналу визначаться у середу, 11 травня. Суми, між іншим, вже мають досвід проведення матчів такого ґатунку. Зокрема, у 2009 році в цьому місті відбувся поєдинок за Суперкубок України, який розіграли «Динамо» та «Ворскла».

 

як можна в середу проводити фінал кубка!!? за такою логікою- початок матча можна взагалі на 13.00 поставити... Як на мене, то якщо в середу фінал, то початок- 21.30 не раніше! хоча хто заважає провести фінал в суботу? не знаю як там тури в упл, але матчі(фіналістів) можна і перенести...
Тот стадион нужно еще довести до ума. Запустили его. Вот что значит когда есть стадион, а нет команды.
президент АрсеНАЛА може тільки синагоги строїть, хотів би стадіон, то построїв. А Суми купив григоришин.
зачем такой стадион открыли в городе, где нет команды?! ну вот реально, не понимаю. Лучше бы Арсеналу построили))) Да или Волыне... неважно, найдутся претенденты из УПЛ.
А в Сумах то на самом деле стадион заслуживает лишь лестных отзывов. Жаль, что у них команды нет.
Скрыть
Команда есть.Играет во 2 лиге группаА,борется за выход в первую.
погано, що не на вихідні, але ради Динамо хоч в пекло! Хотілось Харькова)))
отлично !!!