6 апреля 2011 13:19
1

Владимимр ЕЗЕРСКИЙ: "Брага" сейчас на подъеме, но и "Динамо" играет очень грамотно"

Экс-защитник "Динамо" Владимир Езерский оценил шансы киевлян в противостоянии с "Брагой" в 1/4 Лиги Европы.

Стосовно суперника "Динамо", думки експертів розділилися. Одні кажуть, що киянам із жеребом пощастило, інші закликають не списувати "Брагу" із рахунків. Як ви оціните португальську команду?

- "Брага" зараз на підйомі. Пригадую їхній матч із "Шахтарем". "Гірникам" тоді було не просто, особливо у першій грі в Португалії. Тим не менш, шанси на вихід в півфінал Ліги Європи у "Динамо" достатньо хороші. Кияни показують цікавий футбол, особливо мені подобається швидкісний командний футбол "динамівців" в атаці. Дуже грамотно грають. У порівняні із осіню, зараз "Динамо" зовсім інша команда. Тому, думаю, в них дуже хороші шанси на успіх.

- Чи не виникне в "Динамо" проблем із тим, що потрібно проходити масований захист "Браги"? Киянам простіше грати другим номером…

- Ви маєте рацію, "Брага" є організованою, швидкісною командою із технічними футболістами. У них є цікаві гравці. Граючи від захисту вони зуміли дійти аж до чвертьфіналу Ліги Європи. Але не думаю, що "Динамо" до цього буде не готовим. Це ж робота Юрія Сьоміна пояснити, як гравці повинні зривати контратаки суперника, як самі повинні вести гру.

 

Ой, кого я вижу! Казимир! Малевич? А где арматурный? )