14 января 2011 21:38
3

Заявление пресс-службы Федерации футбола Украины

У п’ятницю, 14 січня, громадянин Стороженко С.М. провів прес-конференцію, на якій розповсюдив інформацію про своє особисте бачення ситуації навколо ХII Конгресу ФФУ.

 

 

 

Федерація футболу України не уповноважувала жодного з віце-президентів на оприлюднення будь-яких офіційних коментарів стосовно позиції її колективних членів чи Виконкому національної асоціації щодо ідеї скликання позачергового Конгресу ФФУ.

 

 

 

Робоча група, створена Адміністрацією ФФУ, продовжує вивчати надіслані від колективних членів документи, у тому числі − 21 первинний протокол про недоцільність проведення позачергового Конгресу − для підготовки предметного розгляду цього питання на засіданні Виконкому у строки, встановлені статутом організації.

 

 

 

Процес аналізу всіх без винятку протоколів уповноважених зборів колективних членів, які було представлено до ФФУ станом на 14 січня, у відповідності до статутних вимог відбувається під пильним моніторингом ФІФА-УЄФА.

 

 

 

Прес-служба ФФУ додатково інформуватиме про дату проведення зазначеного Виконкому федерації футболу.

Дожил мужик до седых волос, а не понял, что его используют, подотрутся и выбросят. Так ему и надо!
Что и требовалось доказать! Это стиль у Стороженко такой: развешать лапшу всем на уши, что большинство хочет созвать внеочередной конгресс, а потом когда официально будет известен результат, кричать на всю страну нас ограбили, а на самом деле филькина грамота всегда остается филькиной грамотой лапшой! Настоящим болельщикам давно все ясно, кто есть кто, в нашем футболе! Есть и будет Г.М.Суркис, а потом все остальные!
у меня вопрос: что случилось с новостями? неудобно ж теперь читать =\