16 листопада 2009 20:27
19

ФФУ отвечает Ахметову

Заява прес-служби ФФУ у зв’язку з черговим зверненням президента ФК «Шахтар» до президента Федерації футболу України:

«Федерація футболу України висловлює глибоке розчарування відсутністю адекватної реакції президента ФК «Шахтар» на пропозицію президента ФФУ щодо надання допомоги малозабезпеченим глядачам, які бажають відвідати матч Україна − Греція 18 листопада на «Донбас-Арені». 

Замість відповіді на конкретну пропозицію ФФУ − викупити за кошти донецького клубу непродані поки що квитки на матч або хоча б їх частину і розпорядитися ними на власний розсуд, керівництво ФК «Шахтар» наполягає на абсолютно нереальному варіанті придбання усіх (!) квитків на гру за потрійною знижкою. 

Таку вимогу можна назвати абсурдною по своїй суті, враховуючи той факт, що реалізація квитків на матчі національних збірних є виключним правом національної федерації, за дорученням якої цю роботу виконує її комерційний партнер «Україна футбол Інтернешнл» («УФІ»). 

Аби ФК «Шахтар» насправді хотів викупити згадані квитки, його керівництво мало б звернутися не до президента ФФУ, а безпосередньо до «УФІ» і домовлятися з нею про можливі знижки. Причому робити це слід було набагато раніше, а не за кілька десятків годин до початку гри, коли механізм продажу вже активно працює і більше половини квитків уже продані. 

У цьому зв’язку ФФУ вважає чергову заяву президента ФК «Шахтар» ще одним підтвердженням його справжньої мети − за будь-яку ціну не допустити нормального проведення матчу Україна − Греція, посіяти у середовищі уболівальників хаос та негативні настрої, завдяки яким багато хто відмовиться йти на цей матч. 

Публічні обіцянки керівництва ФК «Шахтар» надати допомогу уболівальникам за кошти клубу виявилися дешевим пропагандистським прийомом, який розрахований на мало обізнаних людей і підбурює їх до проявів ворожнечі. Той, хто свідомо робить таку провокацію безпосередньо перед вирішальним для українського футболу матчем, наочно демонструє свій неприхований курс на розкол та конфронтацію у національному футбольному домі. 

ФФУ вважає, що попри всі намагання ФК «Шахтар» отримати дивіденди від принизливого скандалу навколо квитків на матч Україна − Греція, ця доленосна гра пройде у належній атмосфері і наші футболісти відчуватимуть гарячу підтримку своїх справжніх уболівальників. 

Що стосується наслідків деструктивних зусиль керівництва донецького клубу, вони дадуться взнаки вже незабаром, коли ФФУ вирішуватиме питання про місце проведення наступних матчів збірної України».

Привет всем!!!!!!! При чём здесь патриотизм, я не хочу ничего плохого говорить ни в чей адрес, я имею в виду высшее футбольное руководство, оно тоже, нужно отдать ему должное сделало многое для украинского футбола, но всё же, так действительно не делается. Дело не в том у кого сколько денег и какие возможности, если таким способом бороться с перекупщиками, я больше чем уверен, что сборная будет играть при пустых трибунах!!!!!! Задумайтесь на секундочку, организаторы в Донецке, предоставляют на мой взгляд один из лучших стадионов в Европе, а потом ещё и должны выкупить по космической цене билеты и раздать их нуждающимся, времена Робин Гуда давно прошли, вся ситуация лишний раз подтверждает, что эти два человека испытывают личную неприязнь друг к другу.... Почему-то на других стадионах такой проблемы не было, банальный конфликт интересов, никакого футбола, комерция, противно

Кто сюда пустил этих даунов? Выше писалося,что Ахмет не патриот,смешно.Он же ТАТАРИН! Какой он патриот? Этот наследник монголов развязал войну в прессе,в нэте для своего и Яныка пиара.Он,что не мог Грише позвонить? Зачем это все выносить на люди? Бабло он отмывает тихонько,без криков,чтоб все слышали.А я действительно болел за кротов в кубках,теперь за этих сволочей даже рот не раскрою.
Князь Милош Вернулся 00:19 17 ноября 2009 Заманиваешь?)
кто строить будет? донецкое быдло! которое мы захватим в плен и одолжим на время нашим братьям-бандеровцам ;)
да вполне нормальные цены на такой матч,по важности и эмоциональности не сравнить с Андорой,Казахстаном,и даже Англией,не говоря о Тулузе и Партизане. я в Киеве на Рубин был вынужден брать у перекупщиков билет номиналов в 100 грн. за 150грн.,и то перед самым матчем,за 3 дня недорогих уже небыло,я бы лучше в кассу 150 отдал,может деньги и пошли бы на клубный стадион,у которого газон один из лучших в Европе,чем барыгам отдал. те кто захочет на матч попадут,а билеты на матчи евро 2012 думаете будут стоить в Донецке 50 гривень? ошибаетесь!!! минимум 400 грн.
Решение - построить хороший стадион во Львове и играть там
У данеццкой бригады парад-алле ггг
собаки гавкают, а билеты, с*ка, дорогие))
Собака гавкает а караван идет.
СУРКІС бик