11 листопада 2009 14:04
4

Евро-2012: проверка готовности городов

Висновки, зроблені експертами Європейського футбольного союзу за результатами останніх візитів до України, ляжуть в основу рішення Виконкому УЄФА щодо формату фінальної частини чемпіонату континенту 2012 року. 

Визначальними будуть експертні оцінки представницької делегації УЄФА на чолі з Девідом Тейлором і Мартіном Калленом. З 4 по 8 листопада високі гості побували у Києві, Харкові, Донецьку та Львові, де ознайомились з процесом формування інфраструктури та становлення операційного складника турніру.

Усі чотири міста презентували стан їхньої готовності до Євро-2012, а керівники УЄФА, зі свого боку, висловили власні зауваження та побажання. Серед четвірки претендентів, які отримало чіткі «домашні завдання», немає ні відвертих фаворитів, ні аутсайдерів. Втім, кожний з них мусить відчувати свою високу персональну відповідальність за загальний успіх проекту. Варто зазначити, що серед наявних проблемних питань, котрі мають місце в усіх чотирьох українських містах, немає таких, які б не можна було вирішити. 

Важливо, щоб органи центральної та місцевої влади України прислухалися до всіх зауважень і рекомендацій УЄФА, після чого внесли відповідні корективи у процес підготовки до Євро-2012. Адже від цього залежить рішення, яке 10-11 грудня прийматиме Виконком УЄФА.

Да, выборы не в тему.
nadeys oni gotovatza

Мiсцевим органам влади зараз якраз не до Евро-2012,- потрiбно вибори пережити та мiсце за собою зберегти.

Мiсцевим органам влади зараз якраз не до Евро-2012,- потрiбно вибори пережити та мiсце за собою зберегти.