28 жовтня 2024 17:29

"Реал" не відчуває поваги з боку організаторів "Золотого м'яча" та УЄФА

«Реал» не відчуває поваги з боку організаторів вручення нагороди «Золотий м'яч» та УЄФА, повідомляє видання RMC Sport.


Для мадридського «Реала» абсолютно очевидно, що організатори «Золотого м'яча» та УЄФА не поважають клуб. Якщо клуб не поважають, то він не приїде на церемонію.

За даними джерела, у клубі вважають, що якщо критерії вручення нагороди «Золотий м'яч» не дозволяють оголосити переможцем Вінісіуса Жуніора, то, на думку клубу, приз мав би отримати захисник «вершкових» Даніель Карвахаль.

Раніше з'явилась новина, що вінгер «Реала» Вінісіус Жуніор не отримає «Золотий м'яч», а головним претендентом на нагороду є півзахисник «Ман Сіті» та збірної Іспанії Родрі.

Також повідомлялося, що через це до Парижу не прибуде делегація «Реала», у складі якої мав бути Андрій Лунін.

24-річний вінгер «королівського клубу» минулого сезону виграв чемпіонат Іспанії, Суперкубок Іспанії та Лігу чемпіонів. Також він став володарем Суперкубка УЄФА-2024.

Даніель Карвахаль окрім всіх цих трофеїв також став переможцем Євро-2024.

Іспанський півзахисник «містян» у попередній кампанії став чемпіоном Англії та клубного чемпіонату світу. Влітку він виграв Євро-2024 у складі збірної Іспанії.

У 2024 році церемонія вручення «Золотого м'яча» вперше пройде в межах співпраці між УЄФА і Groupe Amaury, що володіє медіакомпаніями France Football і L'Équipe.