28 жовтня 2024 15:37

Невілл про звільнення тен Хага з МЮ: "Навряд чи ця новина когось шокує. Каталізатором стали 0:3 із "Тоттенхемом", думаю"

Гарі Невілл вважає, що «МЮ» давно ухвалив рішення звільнити Еріка тен Хага.


Сьогодні клуб офіційно оголосив про відставку головного тренера. В останній грі під керівництвом тен Хага "Манчестер Юнайтед" програв "Вест Хему" (1:2) - команда йде 14-й в АПЛ після 9 турів.

«Так і знав, що це станеться. Під час гри з "Тоттенхемом" кілька тижнів тому мені здалося, що я вже бачив це раніше. Це був невдалий день для Манчестер Юнайтед і для Еріка тен Хага.

Після цього кондиції погіршилися. Такі моменти, як у вчорашньому матчі, просто неприпустимо втрачати – вони мали вести у два чи три м'ячі вже до перерви.

Проблеми з результатами та виступами призвели до рішення власників звільнити його. Не думаю, що когось ця новина по-справжньому шокує.

Я підозрюю, що гра з "Тоттенхемом", ймовірно, стала каталізатором для думок про зміну тренера. Ви вивчаєте доступні варіанти, а потім намагаєтесь розрахувати час.

Почасти ви сподіваєтеся, що менеджер зможе змінити ситуацію, але в 99 випадках зі 100 все складається не на вашу користь. Вони обрали момент, визначений кілька тижнів тому. Він настав учора», – сказав колишній гравець «Манчестер Юнайтед».