28 жовтня 2024 12:23

Relevo: Частина членів правління "Реала" хоче звільнення Анчелотті

Деякі члени керівництва мадридського "Реалу" виступають за звільнення головного тренера команди Карло Анчелотті.


Портал Relevo повідомляє, що частина ради директорів незадоволена останніми результатами «вершкових» під керівництвом італійця, і розгром у матчі 11 туру чемпіонату Іспанії від «Барселони» (0:4) лише зміцнив їх у цій думці.

Стверджується, що Анчелотті, як і раніше, користується підтримкою президента клубу Флорентіно Переса, але його опоненти мають серйозний вплив на прийняття рішень. Вони вважають, що тренер погано працює із молодими гравцями клубу, зокрема, відмовляючись випускати на полі 19-річного півзахисника Арду Гюлера. Турок було куплено у 2023 році за 20 мільйонів євро, але з того часу провів за клуб лише 23 матчі, в яких забив 6 голів.

Зазначається, що прихильники відставки італійця поважають його як особистість і цінують його внесок в історію клубу, але вважають, що його час у Мадриді минув.

Анчелотті очолює «Реал» з 2021 року, двічі вигравши Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА і по 1 разу — чемпіонат і Кубок Іспанії. Раніше він уже працював у «королівському клубі» з 2013 по 2015 рік (Ліга чемпіонів та Кубок Іспанії).

У поточному сезоні команда під керівництвом 65-річного тренера посідає 2-е місце у турнірній таблиці ла лізі, набравши 24 очки.