28 жовтня 2024 10:09
1

Даріо СРНА: "Вважаю, що "Динамо" може бути більше задоволене рахунком, ніж ми. Мені суддя не сподобався"

Спортивний директор «Шахтаря» Даріо Срна поділився враженнями від матчу з «Динамо» (1:1).


– Таке враження, що обидві команди розчаровані результатом.

– Ми показали дуже хорошу, здорову, «шахтарівську» гру до червоної картки. А потім вже «Динамо» пішло вперед і ми оборонялися. На жаль, пропустили гол. Концентрації не вистачало. Рахунок, яким, я вважаю, «Динамо» може бути більше задоволеним, ніж ми.


– Мені здається, це має право на існування ця думка – вони відрив у 6 очок зберегли.

– Так, ще все попереду. Мені сьогодні сподобалися 50-55 хвилин. «Динамо» нічого не зробило, а ми могли забити 1-2 голи в першому таймі. Шкода, що зіграли внічию, тому що бачив дуже хороший футбол 55 хвилин.


– Червона – по ділу?

– Я не бачив. Мені суддя сьогодні не сподобався. Занадто легко роздавав жовті картки, кілька фолів дав, яких не було… Але це його рішення. Йдемо далі, ще все попереду.


– Мінус 6 очок – це не трагедія «Шахтаря»?

– Я думаю, що все ще попереду. Ще всі втрачатимуть очки, це однозначно.


– Чемпіонат виграється в яких матчах – зі слабшими чи в очних?

– Чемпіонат виграється в кожній грі – що зі слабкою, що з хорошою. Потрібно вигравати кожну гру, щоб стати чемпіоном. Сподіваюся, будемо показувати таку гру, як сьогодні 55 хвилин.

А мені здається, що сценарій матчу був би таким самим і без видалення. Кроти зробили ставку на кращу фізичну готовність, по зрозумілим причінам. Пів часа рвали Динамо на шмаття, могли забивати двічі-тричі - не зрослось. А потім шалена активність пішла на спад, бо "бензін" закінчівся.