28 жовтня 2024 09:00

Тен Хаг про 1:2 з "Вест Хемом": "Не завжди перемагає найкраща команда, сьогодні це очевидно. МЮ грав набагато краще за суперника, але не використав шанси, а суддя прийняв дуже погане рішення"

Ерік тен Хаг вважає, що «Манчестер Юнайтед» перевершив «Вест Хем» (1:2).


«У футболі не завжди перемагає найкраща команда. Сьогодні це гранично очевидно та зрозуміло. Сьогодні ми грали набагато краще за суперника, і є два моменти: ми не використали шанси, а суддя ухвалив дуже погане рішення – і той, що на полі, і той, що, само собою, за межами поля.

Думаю, ми грали дуже добре. Першу годину за нашою командою було дуже приємно спостерігати. Наша гра була динамічною, варіативною, креативною, ми створили дуже багато моментів. Нам не вистачає лише вбивчої реалізації.

Перед сезоном нас інструктували щодо того, як організовано процес роботи ВАР: він втручається лише тоді, коли помилка явна та очевидна. Це не було явною та очевидною помилкою, тож ВАР не слід було втручатися. До того ж, головний суддя три хвилини дивився повтор. Очевидно, що при такому тривалому перегляді і тому впливі, який епізод робить на гру, слід утриматися від призначення пенальті.

Співчуваю своїм футболістам, вони грали дуже добре, билися як команда, і те, що ми не добили «Вест Хем», розчаровує», – сказав головний тренер «МЮ».