28 жовтня 2024 09:47

Індзагі про 4:4: "Ювентус" мав пропустити 7 чи 8 голів. "Інтер" створив стільки моментів проти команди, сильна сторона якої – захист, але не виграв, є розчарування"

Сімоне Індзагі незадоволений нічиєю «Інтера» у матчі з «Ювентусом» (4:4).


«Є розчарування, але як тренер я маю проаналізувати чотири пропущені нами голи. Ми грали проти сильної команди, але не можемо пропускати чотири голи.

Я також маю спиратися на позитивні моменти. «Ювентус» – це команда, яка пропустила лише один гол із гри у восьми матчах Серії А, а сьогодні мала пропустити сім чи вісім. На жаль, у нас було чотири чи п'ять шансів забити п'ятий гол, але це досвідчена команда, і ми знаємо, що такі моменти не можна упускати.

Потім Йилдиз несподівано забив, усе почалося з вкидання поруч із моєю лавкою, Камб'язо добре зіграв, і Йилдиз пробіг половину поля, вигравши дві дуелі. Ми трохи втратили свою структуру, потім на четвертому голі припустилися серії помилок. Ці моменти скомпрометували матч, який ми явно заслуговували на виграти.

Є гіркота, але як тренер я повинен проаналізувати та поговорити з гравцями завтра, вони виглядали пригніченими у роздягальні. Це засмучує, тому що ми грали проти «Ювентуса», сильна сторона якого – це захист, і створили стільки гольових моментів, але не виграли», – сказав головний тренер «Інтера» в інтерв'ю Sky Sport Italia.