27 жовтня 2024 23:38

Невілл: "Тиск на тен Хага стане нестерпним протягом найближчих тижнів. Це МЮ, він не може йти 14-м після 9-ти турів. Будь-яка більш-менш пристойна команда обіграє цей "Юнайтед"

Гарі Невілл вважає, що у Еріка тен Хага більше немає права на помилку.

«Мені завжди здається, що будь-яка більш-менш пристойна команда, здатна грати у футбол, обіграє цей МЮ. У «Челсі» вистачає майстерності на різних ділянках поля, тож «МЮ» перебуває під загрозою.

Мені здається, права на ще одну поразку на «Олд Траффорд», наступної неділі, немає. На мою думку, ми підходимо до тієї точки, коли з'являється справжнє занепокоєння. Мене турбують відсутність результатів, нестача голів, якісної гри, і все це накопичується з кожним тижнем. Якісь причини промахів будуть озвучені, але гравці у будь-якому разі продовжують промахуватись. Адже це переважно ті футболісти, які були підписані в останні два сезони.


Це протвережує, тому що у нас були перемога у фіналі Кубка Англії та хороші інвестиції, трансфери, а тепер знову з'являється відчуття, що все знову йде навперекій.


У найближчий тиждень або два тиски на тен Хага стане просто нестерпним. Справа просто у місці в таблиці, «МЮ» йде 14-м. Слухайте, це «Манчестер Юнайтед», він не може бути 14-м у чемпіонаті. Точніше, може, але після однієї чи двох ігор, але не після дев'яти чи десяти», – сказав колишній захисник манкуніанців у своєму підкасті.