27 жовтня 2024 22:27

Бондаренко - про червону картку Криськіва: "Якщо арбітр так впевнено показав, то я думаю, що так і було"

Півзахисник «Шахтаря» Артем Бондаренко прокоментував нічию з «Динамо» (1:1) в 11-му турі УПЛ.


- Сьогодні в принципі матч складався для вас добре. Далі ось цей пропущений м’яч, вилучення. Як тренер підбадьорював команду в роздягальні після цієї гри?


- Сказав, що дуже пишається нашим першим таймом і першими 15 хвилинами другого тайму до вилучення, нашою якістю гри, які ми створювали моменти, як ми домінували. Зрозуміло, що після червоної картки довелося захищатися. Прикро, що не втримали перемогу, тому що це було для нас дуже важливо, але це футбол.


- Чи встигли вже переглянути той момент і наскільки погоджуєтеся з рішенням арбітра?

- Ні, ще не переглядали. Але якщо арбітр так впевнено показав, тому я думаю, що так і було.


- Наскільки емоційно непросто перейти після такого складного матчу, який був проти «Арсенала», і тут одразу українське Класичне. Налаштуватися, щоб вистачило сил і емоцій на 2 таких матчі.


- На українське Класичне завжди вистачає емоцій, тому що грають найкращі футболісти України і дуже цікаво завжди грати з «Динамо». З турнірної точки зору це було цікаво і взагалі. Градус гри завжди в таких матчах високий, тому додаткової мотивації нам на це не треба.


- Зараз уболівальники кажуть, що українське Класичне, мовляв, втратило в емоції, що футболісти не настільки заряджені, немає такої заруби на полі. Як мені здалося, сьогодні це було.


- Як мені здалося, також було, тому що, можливо, раніше було трошки жорсткіше, тому що не було епохи ВАР. Зараз кожну твою дію всі переглядають по 10 разів. Наскільки це дозволяє ситуація, настільки емоції і показують.


- Те, що зараз залишилася ця різниця, якщо в турнірну таблицю дивитися, -6 від «Динамо». Наскільки складно буде на дистанції відіграти цей гандикап?

- Не хочеться забігати наперед, тому що чемпіонат, якщо грубо кажучи, тільки розпочинається. Ще дуже-дуже багато часу, дуже багато матчів, тому не хочеться давати ніяких прогнозів. Весь чемпіонат ще попереду, - сказав Бондаренко.