27 жовтня 2024 20:31

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Якщо дивитися на те, як відбувалися події на полі, то я б вніс це очко до активу"

Головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував нічию з "Шахтарем".


– Для нас це непоганий результат. Команда лише вчора змогла повернутися після матчу із "Ромою". Добиралися майже дві з половиною доби. Чудово розуміли, що нам не вистачатиме свіжості. У цьому плані "Шахтар" мав перевагу в два дні. Тому проти "Роми" зробили ротацію та готувалися до матчу з гірниками у незвичному для нас ритмі.


Неприємно пропускати такі необов'язкові голи. Але майже у всіх голах є помилки чи якісь інші моменти. Було важливо, щоби команда перебудувалася. Ми мали можливості забивати раніше. Потім було вилучення. Ми одразу перебудувалися і дотиснули. Якщо дивитися на те, як проходили події на полі, то я вніс би це очко в актив.

Пошкодження Попова? Його серйозність буде відома найближчим часом. Можливо, завтра. У нас Ярмоленко, Пiхальонок, Шепелєв та Себальос теж травмовані. Це все через насичений графік.

Шапаренко у запасі? Ми розраховували на нього. Під час підготовки до гри він був у стартовому складі, але сьогодні отримав травму. Йому наклали три шви. Шапаренко не міг зіграти. Ми дуже хотіли б, щоб Микола був на полі, але фізично він не міг вийти на поле.